Header

Nieuwsbrief BCG april 2015

Shirtsponsor Wilms

Op woensdag 15 april zijn tijdens een zeer geslaagd ouder – kind tournooi de nieuwe wedstrijdshirts van onze jeugdleden gepresenteerd, voorzien van het logo van onze nieuwe shirtsponsor: schoonmaakbedrijf Wilms. Op de foto Jesper en Karin, onze competitie jeugdspelers van dit seizoen, ons jeugdtrainersteam, en Fiet, coördinator van de jeugdcompetitie.

De zaal was goed gevuld met 16 koppels, waarbij niet alleen vaders en moeders maar ook zussen en opa’s hebben meegedaan ! We hebben laten zien hoe een training in z’n werk gaat, met eerst samen een warming-up, daarna gerichte oefeningen, en tot slot wedstrijdjes. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

Afgelopen zondag is in Sevenum het jeugdcompetitieseizoen afgesloten met een gezamenlijk toernooi.

Volgend seizoen gaan we op dezelfde manier weer een jeugdcompetitie spelen, en we hopen dat er dan nog meer kinderen mee kunnen doen. Ook gaan we de komende tijd aan de slag om nieuwe jeugdleden te werven, en door het organiseren van een aantal extra activiteiten willen we onze jeugdleden nog meer stimuleren en motiveren. We hebben nu een paar maanden ervaring opgedaan met de vernieuwde opzet van de training – in het begin was het voor iedereen soms even wennen, maar nu zie je dat een verbeterde sfeer en attitude hand in hand gaan met beter spel. En we geloven dat dit ook de aantrekkingskracht van onze club zal vergroten.

Shirtactie 2015

De inschrijving voor de shirtactie is nog niet gesloten. Tot en met woensdag 22 april is het nog mogelijk om een shirt te bestellen (blauw-wit) voorzien van ons clublogo. Er was wat onduidelijkheid over de verkrijgbare maten; daarom hier een overzicht:

Kindermaten0 (128)1 (140)2 (152)3 (164)4 (176)    
Herenmaten4 (S/46)5 (48)6 (M/50)7 (L/52)8 (XL/54)9 (56)10 (XXL/58)11 (60)12 (XXXL/62)
3436384042444648  

 Je kunt kiezen tussen een dames- of herenmodel, en tussen een T-shirt of poloshirt. Noteer je bestelling op de lijst in de zaal, of geef per email door aan Joost Anne Veerman (joostanne@home.nl). De club neemt een deel van de kosten voor haar rekening.

Voor volwassenen kost het shirt 20 euro, voor jeugdleden 10 euro. Jeugdleden kunnen we extra tegemoetkomen in de kosten vanwege de opbrengst van de Jan Linders clubactie vorig jaar.

Je krijgt vanzelf bericht wanneer de shirts worden geleverd; dit zal in de loop van mei zijn op een aantal dinsdagochtenden en woendagavonden. Je kunt dan ook contant afrekenen.