Header

BCG Nieuwsbrief augustus 2015

 

Beste badmintonners,

 

De vakantieperiode is weer bijna voorbij. Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en ook heeft kunnen genieten van de mooie zomer. In de a.s. week starten wij weer met badmintonnen. Met deze Nieuwsbrief willen we jullie informeren over een aantal belangrijke zaken.

Sponsorshirts

Wij wensen ons jeugdteam veel succes in de nieuwe wedstrijdshirts van onze shirtsponsor schoonmaakbedrijf Wilms. De eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen wordt gespeeld op zondag 27 september 2015 van 12:00 uur tot 14:00 uur. Supporters zijn altijd welkom om ons jeugdteam te komen aanmoedigen.

Zomertoernooi 2015

De laatste woensdag voor de zomervakantie is er een zomertoernooi gehouden. In een wedstrijdpoule werd er sportief en fanatiek gebadmintond. Na 4 wedstrijden kon iedereen even op adem komen onder het genot van een zomers drankje. Na afloop werd er nageborreld met zomerse hapjes. De deelnemers waren enthousiast over deze afsluiting voor de zomerstop. 

Bestuurstaken

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Joost Anne Veerman besloten om te stoppen met zijn bestuurwerk. Zijn taken worden tot het eind van het jaar gezamenlijk overgenomen door de andere bestuursleden. Ingrid Camps is interim voorzitter en Bas Meussen neemt de secretariaatstaken waar. In de ALV 2016 zal een nieuwe voorzitter voor onze club worden gekozen. Wij willen iedereen hierbij oproepen om zelf ook een eigen bijdrage binnen onze club te leveren. Wij gaan ook meer leden benaderen om mee te helpen met de organisatie van de activiteiten binnen onze club. Vele handen maken licht werk.

Rabo Fietsdag

Op zaterdag 5 september 2015 gaan wij als club opnieuw meedoen aan de Rabobank Fietstocht om zodoende een sponsorbedrag bij elkaar te fietsen voor de club. Zowel leden van onze vereniging als hun familie mogen mee fietsen. Aanmelden kan via fiet.baghuis@gmail  tot en met vrijdag 4 september 2015. Als club vertrekken wij om 10:00 uur vanaf sportpark d’n Haspel in Grubbenvorst. Wij wensen alle deelnemers een gezellige fietstocht.

Oproep Week van het badminton

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Week van het Badminton. Dit is van 14 tot 20 september 2015. Wij gaan hetzelfde concept “bring a friend” als vorig jaar aanhouden. Wij roepen hierbij alle dinsdagmorgendames op om op dinsdag 15 september 2015 een familielid, kennis, vriend of vriendin mee te nemen. Wij roepen hierbij alle jeugdleden en recreanten op om op woensdag 16 september 2015 een familielid, kennis, vriend of vriendin mee te nemen. Er wordt op beide dagen een “bring a friend” toernooi gespeeld. Dit blijft een prima manier om mensen in contact te brengen met onze sport.

Dagactiviteit jeugdleden pretpark Kalkar Duitsland

De dagactiviteit voor onze jeugdleden naar pretpark Kalkar Duitsland is verplaatst naar zaterdag 19 september 2015. Op de eerste trainingsavond op woensdag 2 september 2015 wordt opnieuw geïnventariseerd welke jeugdleden mee willen gaan. Jeugdleden en ouders ontvangen hierover een nieuw opgavenbriefje.

Nieuwe website

Er is opnieuw gesleuteld aan onze website. Verouderde informatie is geschoond en de opzet is vernieuwd. Wij streven er naar de nieuwe website zo spoedig mogelijk voor iedereen beschikbaar te stellen.

Tot slot

Wij wensen iedereen weer veel plezier met badminton. Tot ziens in ’t Haeren!

 

Namens het Bestuur Badmintonclub Grubbenvorst,

 

Ingrid Camps