2020-05 Nieuwsbrief

Allereerst hoopt het bestuur, dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren en jullie in deze moeilijke tijd je toch staande kunnen houden. Deze nieuwsbrief is er, omdat we elkaar nog niet face tot face kunnen spreken!

Badmintonseizoen helaas nu al voorbij!
De sporthal is door de huidige crisis dicht en dus kunnen we niet badmintonnen, waarschijnlijk tot 1 september 2020. Wil je op een zomerse dag/avond eventueel in je tuin of op de straat badmintonnen, dan kun je bij Jacqueline Hendrickx, Lavendelheide 12, een shuttle krijgen. Het bestuur zal te zijner tijd bekijken hoe de leden financieel kunnen worden gecompenseerd voor het niet kunnen badmintonnen gedurende lange tijd!

Strippenkaart vanaf september 2020.
Als de huidige crisis voorbij is zal het bestuur op haar 1ste vergadering deze mogelijkheid bekijken. Er komt dan een 10-strippenkaart van € 30,- waarmee oud leden of ander geïnteresseerden incidenteel op een dinsdagmorgen of woensdagavond kunnen badmintonnen. Dit kan dan eventueel leiden tot een definitief lidmaatschap.

Speeltijden op woensdag na de zomervakantie.
Ronald heeft aangegeven, dat hij na dit seizoen wil stoppen als trainer van onze jeugdleden. Helaas hebben we geen nieuwe trainer gevonden. Vanaf september mag de jeugd op woensdagavond samen met de senioren badmintonnen. Om de jeugd qua tijd tegemoet te komen wordt er vanaf september op de woensdag vanaf 19.30-21.30 uur gebadmintond, zoals we op de ALV 2020 samen hebben afgesproken!

Sponsorkliks.com.
“Elk nadeel heeft zijn voordeel”, is een bekende uitspraak van Johan Cruijff. In deze tijd is er een toename van de online bestellingen. Als jij of jouw gezinsleden dit doen, ga dan eerst naar de site WWW.SPONSORKLIKS.COM. Bij “Wie wilt u sponsoren “ vul je badminton Grubbenvorst in. Daarna kun je naar de website gaan waar je de bestelling wilt doen. Onze vereniging krijgt dan een percentage van jouw aankoopbedrag als sponsoring.
Blijf ook de actuele berichtgevingen over deze crisis volgen.

STAY STRONG, SAMEN STAAN WE STERK EN ZORG GOED VOOR ELKAAR!
Fiet Baghuis,
Namens bestuur BCGrubbenvorst

About Frans Ang

2018-06 Frans@Web-admin. Voorganger: Bas van Dongen, dank voor je resultaat. Bas verhuisd naar zijn droomland Australia (Perth), werkzaamheden wordt voortgezet door Frans. Bas zou vanuit down under bijdragen met tips en advies.

Comments are closed.