2020-06 Nieuwsbrief

Badmintonnen weer mogelijk op 1 en 8 juli 2020.
Veel leden staan te popelen om weer te kunnen badmintonnen.
Door de versoepelingen van de corona-maatregelen kan er op
1 en 8 juli van 20.00 – 22.00 uur
door alle leden weer worden gebadmintond. Vanwege de 1,5 m. maatregel is de voorkeur van het bestuur om te enkelen. Leden, die toch willen dubbelen, mogen dit doen op eigen verantwoording, maar blijf dan wel goed nadenken wat wel en niet kan!

Probeer in de kleedlokalen zoveel mogelijk de 1,5 m. afstand te houden en helaas kan er na afloop NIET GEDOUCHED worden.

Of er na het badmintonnen een consumptie kan worden genuttigd, is afhankelijk van de beheerder van ’t Haeren. Leden, die in bezit zijn van desinfecterende middelen, kunnen deze natuurlijk meenemen.

Indien er op 1 juli te weinig leden badmintonnen, dan kan het bestuur overwegen om de zaalhuur op 8 juli te annuleren. In de hoop, dat jullie voor de vakantie nog enkele gezellige badmintonuurtjes hebben, wil ik de vaak gehoorde slogan aanhalen: ZORG GOED VOOR ELKAAR EN BLIJF GEZOND!

About Frans Ang

2018-06 Frans@Web-admin. Voorganger: Bas van Dongen, dank voor je resultaat. Bas verhuisd naar zijn droomland Australia (Perth), werkzaamheden wordt voortgezet door Frans. Bas zou vanuit down under bijdragen met tips en advies.

Comments are closed.